Dienstag, 23. August 2011

Quan es perd el respecte a tot ...

El viscut al final del partit de tornada de la supercopa d'Espanya ha estat d'una vergonya sense precedents. Un partit que podria semblar , a priori , de pre-temporada va ser preparat a conciencia pel Madrid, per marcar múscul i per poder pressumir d'haver derrotat per fí al vigent campió de Lliga i d'Europa. Doncs va passar que el Madrid no ha pogut derrotar al Barça,  el qual de fet encara tenia la sorra de la platja al banyador abans d'aquest torneig. Es cert que el Madrid ha jugat millor en alguns moments, però el Barça estava minvat d'efectius i sense gaire rodatje, i amb tot els hem guanyat !

Mourinho ja tenia conçevut un pla en cas de que no li sortís bé el partit, i que consistia en discutir ferverment totes les decisions arbitrals adverses així com l'us del cos a cos al limit del reglament. amb Pepe, Marcelo i Xavi Alonso repartint llenya per tot el camp. El mateix guió que la temporada passada. Per si no hi hagués prou es va montar una tangana arrel de la durissima entrada de Marcelo a Cesc pel darrera i amb traidoria. Tots dos vestidors van sortir al camp, i els més destacats a les males arts i les provocacions com Özil i Carvalho, Chendo i Karaka (el gosset portaveu del del Sétuval) volien que els jugadors del Barça entressin al cos a cos i es deixessin provocar. El pitjor de tot va ser veure com el millor entrenador FIFA2010, a votació dels periodistes, va actuar com un fil.libuster enfonsant el seu index en l'ull del Tito Vilanova. Increible. Els límits de la violencia no semblen tenir fi, i ara ja hem arribat a un punt crític i perillós. Mourinho ha quedat retratat davant de tot el món, l'odi i la xul.leria en la seva expresió i que van captar les càmeres no tenen precedents, tothom en parlarva fins divendres. Mourinho ha demostrat que és una mala persona, i un entrenador mediocre que vol enmascarar les seves limitacions, i que tot i que encara disfruta del suport de la massa social blanca, poc a poc li comencen a retirar suport dins del club. Cal que la Federació, el Comité de disciplina, i Anti-violencia actuin d'ofici, pel bé del futbol. Aquests fets no poden quedar impunes, pel bé del futbol. Per altra banda l'harmonia de la sel.lecció espanyola pot estar en perill i aquest extrem no agrada ni a la central lechera de Madrid.
Crec que el Barça ha de mostrar-se caut ni no entrar en la provocacions d'algú que és pensa que esta per sobre de tot i de tothom, que pot guanyar amb joc brut, i que ja no pot justificar-se més per no poder guanyar al Barça. Tindrem un inici de campanya molt intens, la llàstima serà que no quedi Mourinho madridista per molt de temps.

Keine Kommentare: